ooo kurcze ileż golfikow w jednym miejscu XD
jakaś inwazja hehe ;-) taki zarcik
tez bym opisał z wielką checia golfiaczka ale nie mam i nie mialem
zawsze mnie interesowal ten samochodzik heh bylem nim zafascynowany ogladajac je we wstecznym lusterku XD nawet raz scigalem sie z takim takim niezlym na pck XD
tak wcisnalem moje 3 grosze niezwracajcie uwagi opisujcie furki XD
pozdro
Pokój
Fajny Gofer, ten kolor mi sie zawsze podobał, jedynie nie podoba mi sie ta klapa zrobiona cala na gladko, nie lepiej bylo zropic na poł-gladko? i ta wycieraczka i jeszcze lampy gay look'o podobne. Przod jak najbardziej na plus. Co do silnika to w VR6 nie ma sie co bawic, wiele ABF jest w tym momencie mocniejszych od VRa. imho to nie byl zbyt udany silnik 174 kuce z 2.8l? i do tego bardzo szybko umierają . Sry ze sie tak czepiam po prostu mowie co mysle
Pozdr.
stojąc dzisiaj na światłach w alejach tak patrze sobie w bok i widzę golfa. I tak sobie myślę zajebiste felgi i tak myślę dalej i w ogóle golf zajebisty. Mija czerwone, nastało zielone i dojrzałem napis na klapie bagażnika Yahoo :D
PS nie myślałem nawet że Twój golfior tak ładnie wygląda :D
pzdr
_________________ - To ptak!
- Nie... to samolot!
- Nie... to Mickey na ROXie !
spoko trzeba bylo machać poszalem sobie dzisiaj na TM... musze wpaść na spota wkońcu, ale caly czas nie mam czasu w piatek. teraz lece na Vag-Treffen weekend, ale za tydzień postaram się wpaść wkońcu i może juz na upragnionych 17 zollach
A news sprzed dwóch godzin... pojechalem na ustawke z civiciem 1.5 kumpla i przy próbie startu przegub odmówil posłuszeństwa, dobrze, że mam 3 zapasowe w garażu
[ Dodano: 2008-07-15, 01:38 ]
Dzisiaj odwiedził mnie kumpel z klubu, wymiana felgami i wkońcu 17 cali na autko, tylko na tych kólka znowu auto terenowka sie stalo... no ale coz trzeba na gwint zbierać:D
Najpierw pogrzebaliśmy trochę przy autkach
Później szybkie mycie
No i sesja zdjęciowa
no yahoo, nareszcie widziałem to Twoje autko na żywo.. (stałem za Tobą na światłach przy Kauflandzie dzisiaj) muszę przyznać że bardzo ładny ten golfik i wyszła mu na dobre zmiana lamp na normalne golfowskie. Pozdrawiam
dzieki za mile slowa... mam nadzieje wkońcu się pokazać w piątek na przystani, bo w zeszlym tygodniu lozysko w kole pier.... i strach bylo jedzić. te lampki co dzisiaj jeździlem to tylko porzyczone od kumpla, dzisiaj przyszly hella black magic przed chwila założone jeszcze lepiej wyglada... lexus to byl bład, ale czlowiek sie na błędach uczy przeciez