autko ogólnie bardzo sympatyczne, ma wiele wspólnego z moją Calibrą np. identyczne kierownica. Ale proszę Cie załóż z powrotem oryginalne tylne lampy.... ogólnie lexusy zupełnie nie pasują do to auta, ZUPEŁNIE, i mówię to jako Oplowski ziom, nie to że z przekąsu. Do tego lexusy to był szpan jakieś 10 lat temu teraz raczej wzbudza kpiny. Zainwestuj lepiej w lakierowane zderzaki i ładną felgę, i oczywiście tym co misie lubią najbardziej zwiększaniem ilości kucy i nm....
Samochód/Motocykl: Opel
Silnik: 1.4
Wysłany: 2008-07-08, 19:51
Wiem wiem, lexsusy miałem prawie zadarmo dlatego je wstawiłem chce kupić lampy diodowe z przodu aniołki a zderzaki od GSi tylko narazie cięko z kasą dlatego dzis sprzedałem radio i skrzynie a silinik będe chciał wymienić na 2.0, Chyba że wszystko dobrze pujdzie to po wakacijach nabyje Astre G i ją bede tuningował.
Samochód/Motocykl: Opel
Silnik: 1.4
Wysłany: 2008-07-09, 15:03
Laki, No jak będzie mnie stac to wlaśnie poluje na BERTONE
Mickey, ta Astra co mam aktualnie raczej zostanie dla taty bo itak juz niewezme zania tyle co dałem 3lata temu wiec wole tano opchnoc tacie hehe